Õigus
Hinnad tõusid aprillis märtsiga sarnases tempos, 2,9% aastatagusega võrreldes. Toit ja eluase andsid hinnatõusust poole. Toidu ja eluaseme kallinemine puudutab kõige rohkem just väiksema sissetulekuga leibkondi, kus sundkulutuste osakaal eelarves on mitu korda suurem kui jõukamates peredes.
Eesti loomemajanduse olukorra uuringu ja kaardistuse tulemustest selgub, et aastatel 2011–2015 kasvas loomemajandussektoris ettevõtete ja asutuste arv mõnevõrra kiiremini kui Eesti ettevõtluses tervikuna.
Dubai kaubandus- ja tööstuskoja juhi Hamad Buamimi sõnul soovib koda kahe aastaga kahekordistada Araabia Ühendemiraatide (AÜE) turul tegutsevate Eesti ettevõtete arvu, kirjutab Eesti Päevaleht.
Tarbijahinnaindeks tõusis aprillis aastaga 2,9 protsenti ja kuuga 0,4 protsenti.
Tööportaali CV Keskus ja Palgainfo Agentuuri tööandjate uuringust selgub, et 57 protsenti küsitluses osalenud tööandjatest ei kavatse oma organisatsioonis järgmise kuue kuu jooksul töötajate põhipalkasid muuta.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference