Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Neljapäev, 28 Juuni 2018

Kolme Balti riigi ja Poola valitsusjuhid ning Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker allkirjastasid Baltimaade elektrivõrgu Mandri-Euroopa omaga sünkroniseerimise poliitilise leppe, mille kohaselt kaalutakse sünkroniseerimist läbi ühe LitPol Lingi ning merekaabliga.

Valitsus kiitis neljapäevasel istungil heaks Eesti ettevõtluse kasvustrateegia rakendusplaani aastateks 2018–2020 ning seejuures vaadati üle riikliku ettevõtluse kasvustrateegia tulemused, millest eksportivate ettevõtete arv ületas ootusi.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) keskendub järgmisel viiel aastal kolmele põhisuunale – ekspordile, Eestisse tulevatele välisinvesteeringutele ja turismitulu kasvatamisele, ütles ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo valitsuse pressikonverentsil.

Neljapäev, 28 Juuni 2018 12:53

Eesti toetab Kreeka võlaleevendusmeetmeid

Valitsus kiitis heaks Eesti seisukohad Kreeka programmi viimase ülevaatuse lõpetamise ja programmijärgsete võlaleevendusmeetmete osas.

Meil on rõõm teatada, et ilmunud on ajakirja Raamatupidamisuudised uus, 2018. aasta neljas number. Toimetus sai uued numbrid kätte ja peagi jõuavad need lugejateni!

Eraisiku tulumaksu tagastamise ja juurdemaksmise tähtaeg on esmaspäeval, selleks ajaks tuleb 15 100 inimesel tasuda tulumaksu juurde 4 miljoni euro eest.

Valitsus plaanib neljapäevasel istungil eraldada 11 omavalitsusele kokku 877 000 eurot seoses haldusreformi kulude hüvitamisega.