Toetused

Täna riigikogus teadus- ja arendustegevuse olukorrast ning valitsuse tegevustest ülevaate andnud peaminister Jüri Ratas tõi välja, et riigi panus teadus- ja arendustegevusse on märkimisväärselt kasvanud ning samuti peab riik ettevõtetega jagama riske, et julgustada neid investeerima arendustegevustesse.

Raamatupidamise Toimkond muutis mitmeid Raamatupidamise Toimkonna juhendeid.

Kolmapäev, 16 Jaanuar 2019 13:26

Kuidas kajastada omaaktsiaid ja omaosasid?

Omaaktsiad ja -osad on ettevõtte poolt tagasiostetud omakapitaliinstrumendid, mida kajastatakse omakapitali vähendusena kirjel „Omaosad või -aktsiad“. Olukorda selgitab lähemalt KPMG audiitor Veiko Kompus.

Korteriühistutele teeb muret ühistuliikmetest korteriomanike passiivsus: korteriühistu koosolekutele ei viitsita kohale tulla. Mida sellisel puhul teha? Eesti Korteriühistute Liidu õigusosakonna juhataja Urmas Mardi sõnul on mure inimeste passiivsuse pärast mõistetetav ja soov korteriomanikke koosolekule saada suur. “Ühtki korteriomanikku ei saa trahviga kohustada korteriühistu koosolekul osalema. See on inimese isiklik otsus,” selgitab Mardi Eesti Korteriühistute Liidu ajakirjas Elamu.

Finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia hinnangul on mõte teise pensionisamba kaotamisest ohtlik ning selline samm tooks kaasa majanduslikult väga rasked tagajärjed.

Maksuspetsialist, vandeadvokaat Jaak Siim selgitab äsja jõustunud maksukorralduse seaduse muudatuste sisu ja olemust.


Juurdepääs käesolevale materjalile on finants- ja õigusajakirja RUP tellijatel.

Riigikogu keskkonnakomisjon ei toetanud teisipäeval häälteenamusega karusloomafarmide sulgemist nõudvat seadusemuudatust ja teeb riigikogule ettepaneku sellekohane eelnõu esimesel lugemisel katkestada.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255