Ilmunud õigusaktid
Tänavu augustis kogus maksu- ja tolliamet 607,6 miljonit eurot makse, mida oli 9,4 protsenti rohkem kui mullu samal ajal, alkoholiaktsiisi laekumine on seejures viimastel kuudel stabiliseerunud.

Kaubanduskoda ja Tööandjate Keskliit esitasid riigikogu rahanduskomisjonile ettepaneku vähendada maagaasi madalamaks aktsiisimääraks kvalifitseerumiseks kehtestatavat gaasi-intensiivsuse kriteeriumi.

Elektrilevi avas avaliku vabade võimsuste kaardi, mis näitab elektritootjatele ja energiamahukatele tarbijatele piirkondi, kus on võimalik kõige soodsamalt ja kiiremini elektrivõrguga liituda, suure võimsusmahuga ettevõttel on sel moel võimalik liitumise pealt säästa ligi miljon eurot.
Swedbanki investeeringute strateegi Tarmo Tanilase sõnul ei saanud 10. ja 11. oktoobri langusega maailma aktsiaturgudel veel pulliturg läbi.
USA aktsiaturgude viimaste päevade langus on eelkõige tingitud sealsete riigivõlakirjade intresside jõudmisest tasemele, mis muudab nad dividendiaktsiatega võrreldavalt tulusaks - muud tegurid nagu poliitiline ebakindlus on pigem taustal, ütles intervjuus Vikerraadiole SEB majandusnalüütik Peeter Koppel.
Rahandusministeerium sulgeb enda konto Danske panga Eesti filiaalis ning toob käigu põhjuseks panga otsuse loobuda Balti era- ja äriklientide teenindamisest.
Tehnilise järelevalve ameti tellitud eelprojekti kohaselt kujuneb Rail Balticu Eesti trassi maksumuseks 1,6 miljardit eurot, mis on ligikaudu 18 protsenti enam kui kolm aastat tagasi koostatud eskiisis.
Kuigi konkurents Tallinna kaubanduskeskuste vahel on erakordselt tihe, suutis enamik suuri kaubamaju oma tulemusi läinud aastal parandada - mõni pidi siiski vastu võtma ka märkimisväärse kahjumi, kirjutab Postimees.
22. oktoobril alustab tööd uus riigihangete register, mis toetab täielikku e-hangetele üleminekut.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!