Kuldkogu

Documentide näidised

Arhiiv

Online-
konsultatsioonid

Arvete koostaja

Arvete koostaja

Talleke ja Pullike – kolm menüüd igale maitsele

2F705440F11C7115E21355176C6705FD0BA2F682BD826BA104pimgpsh fullsize distr

Vassili Luzin,
juhataja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talleke ja Pullike või TIP, nagu ütlevad meie püsikliendid ja head sõbrad, on tõeliselt unikaalne restoran, mille „rosin“ peitub selles, et ühte menüüsse on kokku pandud kolm erinevat menüüd.

tip1 tip2327

Esimese ehk põhimenüü moodustavad steigid, mida valmistame Hispaania söeahjus Josper temperatuuril ≈ 300 °С. Selline valmistusviis ei lase lihamahlal pannile valguda ja mahl jääb liha sisse.

Teises menüüs on esindatud Usbeki köök. Usbeki köögi armastatud roogi valmistavad Usbeki meistrid otse restorani külaliste silme all.

Kolmandas menüüs on kala ehk Hispaania köök. Meie Hispaania köögi meisterkokad valmistavad suurepäraseid roogi värskest kalast ja mereandidest igale maitsele.

Kõik toiduained saabuvad meie restorani jahutatult, mitte sügavkülmutatult. See aitab säilitada nende tõelist maitset.

Meie restorani kontseptsiooni võib lühidalt kokku võtta nii: võtta parim toiduaine, mitte rikkuda seda valmistamisel ning pakkuda seda otse teie kodu lähedal.

Kasutame parimat liha, mis on võimalik saada ning küpsetame seda sütel Hispaania ahjus. Ei ole midagi lihtsamat. Sama kehtib Usbeki köögi puhul. Me ei aja taga täielikku autentsust – ei otsi Usbeki riisi ega Usbeki lambaliha. Selle asemel kasutame Uus-Meremaa lambaliha. Sama teeme Hispaania köögiga.

Peamine on minu arvates just köök. Ja köögis on kõige tähtsam toiduaine. Restoranis on köök esimesel, teisel, kolmandal, neljandal ja viiendal kohal. Kuuendal, seitsmendal ja kaheksandal kohal on restorani õhkkond. Üheksandal kohal on teenindus. Kõik muu on alates kümnendast kohast. Just esimesel üheksal kohal olevatele asjadele pühendame oma aega ja jõudu. Võib-olla mõned ei nõustu nende hinnangute ja prioriteetidega. Ja see on õige. Me ei saa olla ühesugused. Igaühel meist on oma elukogemus ja harjumused. Igale maitsele ja eelistustele on siin linnas oma koht. Meie järgime oma maitset. Paljudele see meeldib. Paljud kopeerivad seda. Kõike või osa sellest. Me ei ole kadedad. Restoranimaastik meie linnas vaikselt muutub. Sestap olen ma kindel, et 5–10 aasta pärast on häid restorane igas elamurajoonis. Ja meie lööme kaasa! Ja teie lööte kaasa!

 

Ehitajate tee 109, Õismäe

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

www.tallekejapullike.ee

+372 5551 3818

N3 2018   N2 2018   N1 2018   N6 2017   N5 2017   N4 2017   N3 2017   N2 2017   N1 2017   N6 2016   N5 2016   N4 2016   N3 2016   N2 2016   N1 2016   N6 2015   N5 2015   N4 2015   N3 2015   N2 2015   N1 2015   N6 2014   N5 2014   N4 2014   N3 2014   N2 2014   N1 2014   N6 2013   N5 2013   N4 2013   N3 2013   N2 2013   N1 2013   N3 2012   N2 2012   N1 2012  
03-2018-est    02-2018-est    06-2017-est    06-2017-est    05-2017-est    03-2017-est    03-2017-est    02-2017-est    01-2017-est    03-2016-est    03-2016-est    03-2016-est    03-2016-est    02-2016-est    01-2016-est    06-2015-est    05-2015-est    04-2015-est    03-2015-est    02-2015-est    01-2015-est    06-2014-est    05-2014-est    04-2014-est    03-2014-est    02-2014-est    01-2014-est    04-2013-est    04-2013-est    04-2013-est    03-2013-est    02-2013-est    01-2013-est    03-2012-est    02-2012-est    01-2012-est