Saata printerisse

Töötukassa ja AS Hoolekandeteenused sõlmisid koostööleppe

Täna, 31. mail allkirjastasid Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja AS Hoolekandeteenused juhatuse esimees Maarja Mändmaa koostööleppe.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul on AS Hoolekandeteenustega tulemuslikult koostööd tehtud juba alates 2011. aasta lõpust. Eduka koostöö kinnituseks ning edasiste sidemete tugevdamiseks allkirjastati täna ka ühine hea tahte koostöölepe.

"Allkirjastatud koostöölepe võimaldab probleeme kiiremini ja lihtsamalt lahendada ning pakkuda üksteisele senisest veelgi rohkem vajalikku tuge ja toetust inimestele sobiva töö leidmisel ja nende tööleaitamisel,“ ütles Paavel. "Hea meel on tõdeda, et juba praegu on Töötukassa teenuste abil AS-is Hoolekandeteenused tööd leidnud üle 80 inimese,“ lisas ta.

"Loodame koostööd jätkata ka psüühiliste erivajadustega inimeste tööturule aitamiseks," ütles Maarja Mändmaa. "Koostöö on sujunud väga hästi ja hindame väga Töötukassa kogemust ja oskuseid suurema toetusvajadusega isikute tööhõivesse suunamisel."

"AS Hoolekandeteenustes töötab praegu üle 1000 inimese. Töötukassaga on edukalt koostööd tehtud nii hooldekodude sulgemisel vajalikuks osutunud koondamiste raames (Töötukassa teavitusüritused, töövahendus koondatavatele), uutesse hooldekodudesse personali leidmisel (infotunnid, koolitused) kui ka erinevate tööturuteenuste osutamisel (tööpraktika, palgatoetus, töövahendus, vabatahtliku töö raamleping).

Koostöölepete sõlmimist alustas Töötukassa eelmisel aastal, mil allkirjastati lepped AS G4S-iga, AS ISS Eestiga ja Rakvere Lihakombinaat/Tallegg/EKSEKO-ga. Sel aastal on koostöölepe sõlmitud EE Narva Elektrijaamad AS-iga. Töötukassa eesmärk on jõuda koostöölepeteni kõigi põhivaldkondade suurte ettevõtetega.