Saata printerisse

Korteriühistute ülevõtmise vastu aitab e-äriregister


Kuna meedias on ilmunud ьksikasjalik kirjeldus skeemist, kuidas korteriьhistut oleks vхimalik ilma juhatuse liikmete teadmata lihtsalt ьle vхtta, tuletab justiitsministeerium veel kord meelde, et e-дriregistri tasuta teenuse abil on vхimalik дriregistri muudatustel silm peal hoida ja seelдbi taolisi olukordi vдltida. Oluline on siinjuures rхhutada vaid seda, et teenuse saamiseks peab eelnevalt aktiveerima Riigiportaalis oma e-posti aadressi.

E-дriregister on loonud tasuta teavitusteenuse, mille tulemusena saavad OЬ, AS, SE, MTЬ ja SA juhatuse liikmed, nхukogu liikmed, osanikud ja aktsionдrid e-posti teel teateid neid puudutavate juriidiliste isikutega tehtavatest toimingutest дriregistris.

Seega, kui nдiteks korteriьhistuga seoses on дriregistrisse laekunud mхni avaldus vхi tehtud muudatus, siis saadetakse vastavasisuline teade kхigile seotud isikute e-posti aadressidele. Lisaks saab juhatuse liige дriregistri teabesьsteemi kaudu ise tasuta vaadata oma ettevхtte andmeid ja menetlusinfot ning veenduda, et juhatuse liikmed on ikka need, kes olema peavad.

Teavituse saamiseks peab inimene aktiveerima Riigiportaalis oma See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. postiaadressi, et e-дriregister saaks sinna teavituse saata. Peale Riigiportaalis e-posti seadistamist saadetakse teavitused inimesele automaatselt, muid lisatoiminguid ei ole vaja selleks teha. 

Saabuva teavituse nдidist saab vaadata siin.
Tдpsem info teavitussьsteemi kohta: http://www.rik.ee/e-ariregister/teavitusteenus

Lugupidamisega
Diana Kхmmus

Justiitsministeerium
Avalike suhete talitus
Tel. 620 8118
GSM 533 15431