Majandus ja äri

Euroala tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid novembris aastaga 4 protsenti, kogu Euroopa Liidus oli tõus 4,3 protsenti, kusjuures Eestis oli kasv üks suuremaid.

Reede, 04 Jaanuar 2019 13:48

Maksukalender 2020

Kui kohustuse täitmiseks ettenähtud tähtpäev satub riigipühale või muule puhkepäevale, loetakse tähtpäevaks puhkepäevale järgnevat esimest tööpäeva.

Töösuhte üheks määravaks tunnuseks on selle kestvus ja püsivus, mistõttu eeldab töölepingu seadus (edaspidi TLS), et tööleping sõlmitakse tähtajatult. Samas näeb TLS § 9 ette võimaluse sõlmida ka tähtajalisi töölepinguid.

Jaanuarist saab digiallkirja anda vaid DigiDoc4 tarkvaraga, varasema versiooni kasutajad peavad aegunud tarkvara uuendama.

Detsembris olid Baltimaade börsid märkimisväärses miinuses, Tallinna börs tegi seitsme aasta suurima languse, langedes kuuga 5,23 protsenti, seejuures Tallinki aktsia kukkus 10,57 protsenti.

Presidendi majandusnõuniku Heido Vitsuri sõnul hakkab tööstussektorit lähiajal pärssima hirm majanduse tuleviku ees.

Elron ja raudteelaste ametiühing sõlmisid neljapäeval kollektiivlepingu, mille tulemusel tõusevad raudteelaste töötasud sel aastal 6 kuni 10 protsendi võrra.
Maksu- ja tolliamet ootab jaanuaris 2019 huvilisi tasuta koolitusele:
Mis on puue, kellel on õigus puuet taotleda, kas iga ravimatu haigus tähendab automaatselt puuet? Neil teemadel on viimasel ajal palju juttu olnud ning teema tekitab segadust isegi arstide seas, kirjutab sotsiaalkindlustusameti ekspertarst Aune Tamm.

Riigisekretär kuulutas välja avaliku konkursi majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) energeetika asekantsleri ametikoha täitmiseks. Sobival kandidaadil on magistrikraad või sellega võrdsustatud kvalifikatsioon, vähemalt kolmeaastane organisatsiooni või suure struktuuriüksuse juhtimiskogemus, inglise keele oskus vähemalt C1 tasemel ning kompetentsid vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255