Tööõigus ja tööturg

“Tänasega saab Euroopas alguse elektroonsete terviseandmete piiriülene liikumine. Eesti ja Soome käivitavad esimeste riikidena teenuse, mis võimaldab osta digiretseptiga ravimeid teises riigis,” ütles tervise- ja tööminister Riina Sikkut. “Euroopas sõlmitud kokkulepped jõuavad päris lahendusteni, mis võimaldavad edaspidi terviseandmetel inimesega kaasas käia ja seeläbi kvaliteetsemat arstiabi miljonitele Euroopa inimestele, kes reisivad, õpivad või töötavad mõnes teises Euroopa riigis. See on see, mille nimel töötasime ka Eesti eesistumise ajal.”

Pangaliit otsib õiguslikku lahendust pankadele soovimatute väärtpaberikonto klientide kontode sulgemiseks, rahandusministeeriumis valmivad veebruaris võimalikud ettepanekud probleemi lahendamiseks.

Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjon ja rahanduskomisjon arutavad tänasel avalikul ühisistungil eelarve põhjaliku analüüsi ning sealhulgas nullbaasiga eelarvestamise vajadust.

2018. aasta kolmandas kvartalis oli Euroopa Liidu kõige madalama riigivõlaga riik jätkuvalt Eesti, kõige rohkem kahanes võlakoorem kvartaliga Maltal, suurenes aga Küprosel.

Esmaspäev, 21 Jaanuar 2019 13:08

Töölepingu muutmine

Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu selgitab, mida tähendab leppetrahv töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumise eest.

Esmaspäev, 21 Jaanuar 2019 12:36

Mis on psühhosotsiaalne ohutegur?

1. jaanuarist jõustus töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muudatus, milles kirjeldatakse uut ohutegurit psühhosotsiaalne ohutegur. Kas tööandja peab seoses muudatusega täiendama ka töökeskkonna riskianalüüsi?

Eesti Panga ökonomisti Katri Urke sõnul on Eesti majanduses investeerimisaktiivsus langenud ning see kammitseb majanduskasvu.

Arco Vara analüütiku Mihkel Eliste hinnangul võivad lähikuudel hakata Eesti korterite turul nii tehinguaktiivsuse kui ka hinnatasemete muutusi potentsiaalset kujundama rahvusvahelised sündmused.

Rahandusministeerium alustab ettevalmistusi omandireformi mõjude uurimiseks vastavalt valitsuse omandireformi komisjoni otsusele. Eesmärk on hinnata reformi tulemusi ja mõjusid erinevatele gruppidele, nagu näiteks sundüürnikud ja represseeritud.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference