Majandus ja äri

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) plaanib tänavu IKT arenguprogrammist toetada piloottehaste meedet, kust saavad toetust 3 kuni 4 tööstusettevõtet, mis on valmis läbi viima täielikku digitaliseerimist ja automatiseerimist.

Reede, 11 Jaanuar 2019 14:13

Tarbijakaitseseaduse muutmise seadus

Vastu võetud 24.10.2018

Jõustumise kp: 03.12.2018. Avaldamismärge: RT I, 14.11.2018, 2

https://www.riigiteataja.ee/akt/114112018002

Reede, 11 Jaanuar 2019 12:18

Maksuvaba tulu arvestus

Tahame tuletada oma lugejatele meelde, kuidas arvestada maksuvaba tulu. Artikli lõpust leiate näidised, kuidas kirjutada arvestamise või mittearvestamise avaldusi.


Juurdepääs käesolevale materjalile on finants- ja õigusajakirja RUP tellijatel.

Eesti ja Läti ametiasutused hakkasid uurima, kas ja kuidas võiksid riigid luua ühise pandipakendi süsteemi.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) hinnangul on riik pakendiauditi kohustusega delegeerinud ettevõtjale riikliku järelevalve pädevusse kuuluva kohustuse, kirjutas koja juhatuse liige Tiina Saron keskkonnaministeeriumile ja riigikogu komisjonidele.

Reede, 11 Jaanuar 2019 09:09

15 plaanitavat muudatust pankrotiseaduses

Justiitsministeeriumis on valminud pankrotiseaduse muudatuste väljatöötamise kavatsus, millega soovitakse lahendada mitmeid pankrotiõigusega seonduvaid probleeme. Näiteks plaanitakse luua maksejõuetusinstituut, täpsustada pankrotiavalduse esitamise aega, tagada kohtunike suurem spetsialiseerumine maksejõuetuse asjadele ning laiendada pankrotiavalduse esitamise kohustust osanikele ja nõukogu liikmetele.

Rahandusministeeriumis valmis omavalitsustele mõeldud kaasava eelarve juhend. Kaasav eelarve annab inimestele võimaluse osaleda kohaliku raha kasutamise planeerimisel ja jaotamisel. Juhend on praktiline ning selle põhirõhk on soovitustel ja näidetel.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference