Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Reede, 21 September 2018
Ligi veerandil Eesti peredest puuduvad säästud või on need väiksemad kui ühe kuu kulud. Selleks et tagada enda perele turvatunne ja kaitsta end ootamatuste vastu, on paljud Kogumispäeviku grupi liikmed endale eesmärgiks võtnud säästmise ja seeläbi rahapuhvri tekitamise.
Eesti sadamates käideldud kaubamaht kasvas tänavu esimese kaheksa kuuga 2,2 protsenti 23,8 miljoni tonnini.
Elektri börsihind Nord Pool Spot Eesti hinnapiirkonnas langeb ööl vastu laupäeva suure tootmise tõttu 2,4 eurole megavatt-tunni kohta.
Poola elektrisüsteemihaldur PSE esitab 21. septembril taotluse Euroopa elektrivõrguoperaatorite organisatsioonile (ENTSO-E), et liita Baltimaad läbi Poola Euroopa sünkroonalaga.
Norra eraisikust energiakaupleja ebaõnnestunud tehing ja isiklik pankrot põhjustas Eesti Energiale kui ühele turuosalisele miljoni euro ulatuses kahju, kirjutab Eesti rahvusringhäälingu (ERR) uudisteportaal.
Eesti ehitusettevõtteid, insenere ja kõrgkoole koondav Digitaalehituse klaster võeti maailmas ehitussektori töökorralduslikku revolutsiooni eestvedava katusorganisatsiooni buildingSMART liikmeks, teatas digitaalehituse klaster 21. septembril.
Oleg Ossinovskile kuuluv Skinest Rail sõlmis koostöölepingud suure diiselmootorite tootja ning raudteetehnoloogiate firmaga, kokku on nende väärtus üle 20 miljoni euro.
Ettevõtluskõrgkooli Mainor õigusõppejõu Janus Paurmani sõnul tekitavad niiöelda OÜ-tajad endale tegelikult kaugeleulatuva probleemi ning jäävad maksudest kõrvalehiilimisega hoopis vaesemaks.
USA presidendi Donald Trumpi algatatud kaubandustülid ja sellest tulenev kaubanduse ülemaailmne aeglustumine aeglustab ilmselt ka globaalset majanduskasvu, teatas Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsioon (OECD) 20. septembril.