Toetused
Esmaspäev, 09 Juuli 2018 16:46

MTA kontrollis Ida-Virumaa toitlustuskohti

Maksu- ja tolliameti (MTA) töötajad külastasid juunis 28 Ida-Virumaa toitlustusega tegelevat äriühingut, kus kontrolliti 72 töötaja registreerimist ning ümbrikupalga saamist. Registreerimata oli 12 töötajat.

Tänavu mais kogus maksu- ja tolliamet 604,8 miljonit eurot makse, mida oli 10 protsenti rohkem kui mullu samal kuul; kuid alkoholiaktsiisi laekumine langes mais aastavõrdluses 19,1 protsenti 15,9 miljonile eurole.

Töötukassa tööjõuvajaduse baromeetri kohaselt vajab tööjõuturg lähiaastatel enim programmeerijaid, kokkasid ja veoautojuhte.

Esmaspäev, 09 Juuli 2018 11:32

Kas ehitusplatsil peab olema pesemisvõimalus?

Töötan ehitusobjektil. Meil pole aga mingeid pesemistingimusi ja ka joogivee saamiseks tuleb sõita poodi. Kas selline olukord on lubatud või on seadused, mis sellist olukorda reguleerivad?  

Tartu Ihaste linnaosa elanikud pole rahul metsatukka kavandatava uusarendusega ning koguvad metsa kaitseks allkirju, kirjutab Tartu Postimees.

Euroskeptikust Briti minister kaitses 8. juulil valitsuse ettepanekuid Brexiti-kõneluste tulevasi suhteid käsitlevaks osaks Euroopa Liiduga, millest tähtsaim on Londoni soov säilitada liidust lahkumise järel kaupadele sellega samad reeglid.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference