Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Reede, 27 Juuli 2018
Eestis avastati 2018. aasta esimesel poolel 1159 võltsitud europangatähte, mida on 912 kupüüri rohkem kui 2017. aasta samal perioodil. Eestis registreeritud võltsingutest 356 tükki saadi kätte enne nende ringlusse sattumist ehk siis avastati kas läbiotsimiste käigus või postisaadetiste seast.
Hiina võib oma investeerimistegevusega teha Lääne-Balkani riikidest nende Euroopa Liiduga liitumise eel niinimetatud Trooja hobused, hoiatas Euroopa Komisjoni laienemisvolinik Johannes Hahn usutluses Politicole.
Eesti Panga president Ardo Hansson andis intervjuu Hollandi ärilehele "Het Financieele Dagblad". Intervjuu avaldati 10. juulil 2018.
Saksamaa valitsus ostis 20-protsendise osaluse elektrivõrgufirmas 50Hertz, peatades seeläbi Hiina investorite katse strateegilises ettevõttes osalust omandada.
Eesti Energia 2018. aasta teise kvartali konsolideeritud müügitulu kasvas 4,7 protsenti 185,8 miljoni euroni, ettevõtte kulumieelne ärikasum (EBITDA) langes 17,1 protsenti 53 miljonile eurole, samas kontserni puhaskasum tõusis 12 protsenti 14,7 miljoni euroni.
Reede, 27 Juuli 2018 10:16

Ümberasumine Eestisse

Maksu- ja tolliameti juhend on mõeldud selgitusena isikutele, kes asuvad Euroopa Liidu välisest riigist püsivalt elama Euroopa Liitu/Eestisse ning soovivad oma isiklikud asjad importida maksuvabalt.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo allkirjastas tootearenduse toetuse, mille eesmärk on anda väikese ja keskmise suurusega tööstusettevõtetele võimalus arendada riigi toel uusi tooteid ja teenuseid ning kasvatada lisandväärtust ja eksporti juba väljakujunenud sihtriikides.
Eesti idufirma Paytailor ja Elisa lõid lahenduse, mis võimaldab Paytailori mobiilse rahakoti omanikel tasuda kauba eest mobiiliarvega, kusjuures tehingu saab kinnitada sõrmejäljega.
2018. aasta esimese kuue kuuga investeeriti Eesti idufirmadesse 245,6 miljonit eurot eurot; idufirmad maksid esimesel poolaastal kokku 21 miljonit eurot tööjõumakse, mida on 25 protsenti enam kui mullu.
Majandusühenduse BRICS viie riigi liidrid lubasid 26. juulil toetada mitmepoolset kaubandussüsteemi ning tugevdada majanduskoostööd USA impordimaksude kiuste.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference