Majandus ja äri
MTÜ Eesti Apteekide Ühendus (EAÜ) ei toeta justiitsminister Urmas Reinsalu plaani märgatavalt liberaliseerida ravimiturgu, sest see tooks tarbija jaoks kaasa teenuse kättesaadavuse ja kvaliteedi halvenemise.
Rahandusminister Toomas Tõniste (Isamaa) sõnul on viimasel neljal aastal aetud valet aktsiisipoliitikat, seades sihiks Põhjamaad ja jättes tähelepanuta teistsugused võimalused.
Kinnisvarafirma 1Partner Kommertskinnisvara juhi Kirill Viguli sõnul arendatakse Tallinnas ja selle lähiümbruses üha enam stockoffice-tüüpi büroopindu.
Eesti Advokatuuri äriõiguse komisjon ei toeta sotsiaaldemokraadi Liisa Oviiri parlamendi menetlusse antud niinimetatud sunddividendide eelnõu, leides, et selles ette nähtud muudatused tekitaksid olulist kahju.
Ehitushinnaindeksi muutus oli käesoleva aasta teises kvartalis võrreldes eelmise kvartaliga 0,3 protsenti ja võrreldes 2017. aasta teise kvartaliga 2 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeksi muutus oli 2018. aasta juunis võrreldes maiga 0,7 protsenti ja võrreldes eelmise aasta juuniga 2,9 protsenti.
MTÜ Eesti Apteekide Ühendus (EAÜ) ei toeta justiitsminister Urmas Reinsalu ettepanekut kaotada ravimiturul apteekide omandipiirangud, sest see tooks tarbija jaoks kaasa teenuse kättesaadavuse ja kvaliteedi halvenemise.
Välismaalaste seaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seadus

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255