Majandus ja äri

Tartu halduskohus jättis rahuldamata vesiviljelusega tegeleva ettevõtte Lapavira OÜ kaebuse põllumajanduse registrite ja infosüsteemi ameti (PRIA) vastu kahju hüvitamiseks summas 511 000 eurot.

Eesti elamukinnisvara hinnad kasvasid esimeses kvartalis aastaga 6,6 protsenti, ületades mõnevõrra Euroopa Liidu keskmist taset.

Teisipäev on viimane päev, mil saab taotleda toetust kevadiste metsauuendustööde eest; taotlusvooru eelarve on 750 000 eurot.

20. juuliks tuleb reisiettevõtjatel esitada tarbijakaitseametile oma 2018. aasta teise kvartali pakettreiside kogumüügi aruanded. Lihtsaim viis selleks on kasutada pakettreiside aruandemoodulit PRAM, kus on reisiettevõtja esindajal võimalik tutvuda ka ettevõtte andmetega, näiteks andmed tema tagatise ja varasemate aruannete kohta.

Kaupade eksport suurenes tänavu mais võrreldes 2017. aasta maiga 7 protsenti ja import 11 protsenti; kaubavahetuse kasvu mõjutas peamiselt mineraalsete toodete ekspordi ja impordi suurenemine.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference