Tööõigus ja tööturg
Peaminister Jüri Ratas vastas riigikogu infotunnis Taavi Rõivase küsimusele pensionisüsteemi kohta, kinnitades pensioni teise samba jätkumist, ühtlasi kordas valitsusjuht üle, et 100-eurone erakorraline pensionitõus saab olema Keskerakonna üks valimislubadustest.
Riigikogus läbis 4. aprillil esimese lugemise seaduseelnõu, millega vähendatakse energiaintensiivsete tööstusettevõtete elektriaktsiisi määra 90-protsendiliselt.
Veebruaris kasvas Euroopa Liidus töötus aastaga ainsana Eestis, kus see tõusis 0,8 protsenti, 6,5 protsendini.
Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (edaspidi – EKFL) tegevdirektori Tõnis Rüütli sõnul on Eesti rahvas jätkuvalt nii-öelda kinnisvara usku. Põhjuseks veel rekordiliselt madalad intressimäärad ja usu kaotus väärtpaberiturusse.
Riigikontrolli hinnangul on riigiasutuste tugiteenuste tsentraliseerimine olnud üldiselt tulemuslik, arvestuse kvaliteet on paranenud ja arvestus on muutunud efektiivsemaks, mistõttu oleks mõistlik sarnase mudeli rakendamine ehk arvestusteenuse koondamine kesksesse üksusesse ka kohalike omavalitsuste puhul.
Kolmapäev, 04 Aprill 2018 13:34

Euroala inflatsioon kiirenes 1,4 protsendini

Euroala aastane inflatsioon kiirenes märtsis 1,4 protsendini veebruari 1,1 protsendilt, selgub Eurostati kiirhinnangust.
Märtsis tehti Tallinnas korteriomanditega 793 tehingut, mida on 2017. aasta sama ajaga võrreldes 23 protsenti vähem; korterite keskmine ruutmeetri hind kasvas aastaga 6,6 protsenti 1810 euroni.
Kolmapäev, 04 Aprill 2018 10:45

Karilaid: apteegi omandireformi võidakse muuta

Riigikogu õiguskomisjoni esimehe Jaanus Karilaidi sõnul ei ole selge, et inimeste elu läheks apteegi omandireformi tulemusena paremaks ning võimalik on seaduse uuesti avamine.
Leedu ettevõtted sõlmisid 3. aprillil koostööleppe USA veeldatud maagaasi firmaga Freeport LNG, millel on valmimas LNG terminal Texases.
Pärnu kontserdimajas 4. aprillil toimuval töömessil tuleb pakkumisele ligi 500 ametikohta.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference