Ühiskond
Eestis on pangad igapäevaelu lihtsustamiseks teinud järjepidevalt tööd selle nimel, et inimesed saaksid rahaasju ajada lihtsalt ja mugavalt. Nüüdseks on pank oma maksekaartide ja mobiilirakendustega iga eestimaalase taskus ning digitaalne asjaajamine on kirjutatud klientide DNA-sse. Võib isegi öelda, et ühe panga piires on makselahendused nii head, et nad on klientidele peaaegu nähtamatud – kuid kliendid hakkavad muretsema niipea, kui maksja ja saaja asuvad eri pankades. Tarbijal, aga ka ettevõtjal võib peast läbi käia mõte, kas makse ikka jõuab piisavalt kiiresti kohale või kas ta saab internetist osta, kui ta ei saa tasuda pangalingi kaudu otse arvelduskontolt, vaid peab veebikaupluses käsitsi oma pangakaardi andmed sisestama. Lähiajal saavad sellised mõtted peast pühitud, sest pangandus on muutumas avatumaks ja ülekanded ühest pangast teise peaks hakkama toimuma vaid loetud sekundite jooksul.
Saksa kantsler Angela Merkel ning Prantsuse president Emmanuel Macron kavatsevad sel nädalal survestada USA presidenti Donald Trumpi, et ta teeks Euroopa Liidu liikmesriikidele püsiva erandi USA terase ja alumiiniumi uutest impordimaksudest.
Eesti valitsussektori eelarve defitsiit oli mullu 0,3 protsendi juures sisemajanduse kogutoodangust (SKT) Euroopa Liidu madalaim; samuti oli EL-i madalaim Eesti valitsussektori võlakoorem.
Oleme rahvusvaheline ettevõte ja tahame ettevõttes suuremat tähelepanu pöörata mitmekesisuse edendamisele. Mida tähendab mitmekesisus töökeskkonna vaates?
Esmaspäev, 23 Aprill 2018 10:47

Eraisikust tööandjale

Füüsiline isik, kes ei ole FIE (füüsilisest isikust ettevõtja) ja kes võtab tööle teise füüsilise isiku, näiteks lapsehoidja, ei pea ennast tööandjana maksu- ja tolliametis eraldi registreerima siis, kui ta on juba rahvastikuregistri järgi kantud maksukohustuslaste registrisse.
Rahvusvaheline Valuutafond (IMF) avaldas pühapäeval uued liikmesriikidele mõeldud juhtnöörid korruptsioonivastaseks võitluseks.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference