Ühiskond
Välisinvestorid on üldiselt rahul Läti ärioludega, kuid mitmetes valdkondades on antud võrreldes eelneva aastaga madalamaid hinnanguid ning eelkõige on kriitikat pälvinud maksureform, selgub Saksa-Balti kaubanduskoja iga-aastasest uuringust.
Riigikogu arutas 19. aprillil Reformierakonna ettepanekut langetada lahja alkoholi aktsiisimäärasid, kuid Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu hinnangul käivitas piirikaubanduse just Reformierakonna juhitud valitsus.
Statistikaameti andmetel oli 2017. aastal Eestis 127 600 majanduslikult aktiivset ettevõtet, mida on ligi 6 protsenti enam kui aasta varem.
Bussifirma Sebe bussijuhid korraldasid 18. aprillil Tartus ja Pärnus piketid, millega nõuti palgatõusu; transpordi ametiühing loodab ettevõttega kollektiivleppe sõlmida veel aprillikuu jooksul.
Rahvusvahelisi rahaülekandeteenuseid pakkuv TransferWise sai esimese finantstehnoloogiafirmana ligipääsu Inglise Panga pankade vahelisele maksetesüsteemile, mis lubab sel teha makseid Ühendkuningriigis kommertspankade vahendamiseta, kirjutab Financial Times.
Läti tarbijakaitseamet avastas, et Eesti Bigbanki Läti haru äritavad on vastuolus hoolikuse nõuetega ning hea usu põhimõttega; pank on lubanud ebaausad äritavad lõpetada.
Riigikogu lükkas 19. aprillil esimesel lugemisel tagasi Reformierakonna algatatud eelnõu alandada lahja alkoholi aktsiisimäärad 2017. aasta veebruarikuu tasemele.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) töötab välja toetusmeedet, mille eesmärgiks on suurendada Eesti tööstusettevõtete innovatsiooni ja ekspordivõimekust; meetme eelarveks on tänavu piloteerimisfaasis plaanitud 1 miljon eurot.
Neljapäev, 19 Aprill 2018 11:37

Elukoha müügi maksuvabastus

Maksu- ja tolliamet selgitab elukoha müügi maksuvabastuse põhimõtteid.

Euroopa Komisjon esitas kolmapäeval Euroopa Liidu ning Jaapani ja Singapuri vahelised kaubanduslepped EL-i Nõukogule heakskiitmiseks ning teatas, et lepingud püütakse jõustada enne komisjoni praeguse mandaadi lõppemist 2019. aastal.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255