Ühiskond
9. aprillil allkirjastasid töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Kuressaare Haigla Sihtasutuse juhatuse liige Marje Nelis Kuressaares koostööleppe.
Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimehe Helir-Valdor Seederi sõnul on tal hea meel, et pensionireformi eelnõu jõudis riigikogus menetlusse, kuid eelnõus on mitu olulist kohta, kus koalitsioon ei ole samal nõul.
Riigikogus läbis 11. aprillil esimese lugemise kinnisasjade võõrandamist lihtsustav eelnõu, mis võimaldaks Rail Balticu raudteetrassile jäävatelt maaomanikelt senisest märksa kiiremini ja odavamalt nende maa sundkorras võõrandada.
Eesti elamuhoonete kinnisvarahindade kasv on Euroopa Liidu (EL) keskmise tasemel, tõustes neljandas kvartalis aastaga 4,9 protsenti.
Riigikogu võttis 11. aprillil 80 poolthäälega vastu seaduse, millega kehtestatakse digitaalse isikutunnistuse (digi-IDE) kehtivusajaks kolme aasta asemel viis aastat.
Eesti Raudtee infrastruktuuril veeti tänavu esimeses kvartalis ligi 3,8 miljonit tonni kaupa, mida on 8,4 protsenti rohkem kui aasta varem.
Maksu- ja tolliamet selgitab riikidevahelisest tulu- ja kapitalimaksuga topeltmaksustamise vältimise ning maksudest hoidumise tõkestamise lepingust tulenevaid võimalusi maksuvaidluste lahendamisel, mis puudutavad maksulepingu kohaldamist ja topeltmaksustamise vältimist.

Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) ekspertide koostatud analüüsist selgub, et ligi viieprotsendine majanduskasv 2017. aastal on parendanud elanike elujärge ning peegeldab nii investeeringute aktiviseerumist kui ka kõrget tööhõivet.

Coop Panga kliendid saavad lähema paari kuu jooksul hakata teenustasuta välja võtma kõikide Coopi kaupluste kassadest sularaha.
Esimeses kvartalis kogus maanteeamet teekasutustasu 6,8 miljonit eurot ning pileteid müüdi veidi üle 162 000.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference