Toetused
Kinnisvarafirma 1Partner tegevdirektori Martin Vahteri sõnul kasvas veebruaris Tallinna kinnisvaraturul tehingute arv ja ja kogusumma hüppeliselt suurte plokktehingute tõttu.
9. märtsil Brüsselis toimunud justiitsministrite kohtumisel saavutati läbimurre mittesularahaliste maksevahenditega seotud pettuste ja võltsimiste vastase võitluse direktiivi eelnõu osas, teatas justiitsministeerium.
Reede, 09 Märts 2018 13:56

Krüptoraha: müüt või reaalsus

Krüptoraha on muutumas meie argielu lahutamatuks osaks. Sellega seotud uudiseid kuuleb ja näeb juba kõikjal. Meie igapäeva sõnavaras on kasutusel mõisted plokiahela tehnolooga, token, bitcoin, ICO, Ethereum, mille sisu ja mahtu me ehk lõpuni ei adu. Küllap nii mõnelgi tekib küsimus, kas tegu on uute progressiivsete tehnoloogiatega, finantsteenusega, mis on seni seadustamata? On see finantspüramiid või petuskeem?

Reede, 09 Märts 2018 13:40

Maailma kaubandussõjas ei ole võitjaid

USA on viimase kümne aastaga muutunud oluliselt protektsionistlikumaks
Reede, 09 Märts 2018 13:29

Kas Itaaliast saab järgmine Kreeka?

Itaalia saatkonnas Berliinis hiljuti peetud majandusseminaril arutati, kas Itaaliast saab järgmine kriisiriik. Sakslaste vastava ettekande pealkirja lõppu pandud küsimärk võõrustajate itaallaste tuju eriti paremaks ei teinud.
Tartumaa väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete (VKE-d) 2018. aasta käibekasvu ootused vastavad Eesti keskmisele, kuid töötajate värbamisplaanidelt ning innovatsioonivalmiduselt kuulub maakond Eesti tippu, näitab SEB iga-aastane Baltimaade ettevõtlusbaromeeter (Baltic Business Outlook).
Tööandjate Keskliidu hinnangul on Eesti hea maksudistsipliiniga riik, mida ei käsitleta tavaliselt kui maksude optimeerimise võimaluse poolest tuntud riiki, kuigi Euroopa Komisjoni hinnangul võib Eesti muutuda oma tulumaksusüsteemi poolest maksudest hoidumise maaks.
USA partnerid on teavitanud Läti valitsust, et Läti pangad on endiselt seotud rahapesuga, ütles Läti rahandusminister Dana Reizniece-Ozola.
Eesti ettevõtetes, asutustes ja organisatsioonides vähenes vabade ametikohtade arv neljandas kvartalis 17 protsenti, 10 600 vaba töökohani; sellele eelnenud kolmandas kvartalis oli vabade töökohtade arv viimaste aastate suurim ehk 12 700.
USA president Donald Trump allkirjastas 8. märtsil sügavalt vastuolulised tollitariifid, eirates hoiatusi üleilmse kaubandussõja eest ja proteste liitlastelt Euroopas ja kodumaal.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255