Tööõigus ja tööturg
Kolmapäev, 28 Märts 2018 17:02

Kaubandussektori kindlustunne märtsis langes

Eesti Konjunktuuriinstitituudi andmeil langes kaubandussektori kindlustunne märtsis kuuga 3 punkti võrra 6 punktile, mullu märtsis oli indikaatori näit 13.
Eesti Konjunktuuriinstituudi andmeil kasvas tööstusettevõtete kindlustunne märtsis kuuga 2 punkti võrra 12 punktini, aasta varem oli see märtsis 15 punkti.
Maksu- ja tolliameti (MTA) andmetel oli veebruaris firmaautode erisoodustus deklareerimata 7700 äriühingul.
26. märtsil aastate 2010 kuni 2013 eest tühja kassetitasu vaidluse hüvitamise protsessil 80 000 eurot hüvitist võitnud autorikaitse organisatsioonid jätkavad tõenäoliselt hüvitiste nõudmist ka järgnevate perioodide eest.
Vähenenud töövõimega inimesed on 28.märtsil kell 11-14 oodatud Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuses toimuvale töölaadale, kus seekord on osalemas suurem valik ettevõtteid kui eelmistel aastatel.
Jõhvi kontserdimajas toimub 28. märtsil kell 11-14 töötukassa korraldatud töömess, kus tuleb pakkumisele ligi 1000 ametikohta.
Maksu- ja tolliameti (MTA) ametnikud kontrollisid Lääne-Virumaal kuut ehitusobjekti, tuvastades mitu registreerimata töötajat, kirjutab Virumaa Teataja.
Eesti Panga hinnangul on Eesti tööturg üle kuumenemas ettevõtete liiga vähese investeerimise tõttu.
Eesti Töötukassa ja Work In Estonia korraldavad täna, 28. märtsil interaktiivse töömessi, et leida siinsetele tööandjatele välisspetsialiste IT-, müügi- ja insenerialadelt. Messile on kutsutud osalema kõigi Euroopa Liidu riikide tööotsijaid. Eraldi sotsiaalmeediakampaania korraldati EL-i riikidest Portugalis, Itaalias, Sloveenias, Bulgaarias, Ungaris ja Lätis ning väljaspool EL veel Türgi, Gruusia ja Ukraina spetsialistide seas. Fookuses on IT-, müügi- ja insenerialase taustaga inimeste tähelepanu püüdmine, et tutvustada neile Eestis töötamise võimalusi.
Maxima Eesti tõstis mullu palgafondi 10 protsendi võrra ning plaanib seda tänavu tõsta 7-8 protsendi võrra, palgakasvu tõukab tagant tööjõupuudus teenindussektoris.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference