Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Teisipäev, 27 Märts 2018
Sillamäe Sadama ühe osaniku Tiit Vähi sõnul on Saksamaa logistikafirma Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA) otsus osta mõnekümne miljoni euroga terminalioperaatori Transiidikeskus AS positiivne märk Eesti transiidituru atraktiivsusest.
Swedbank jättis Eesti käesoleva aasta majanduskasvu prognoosi 3,9 protsendile ning järgmiseks aastaks ootab pank kolmeprotsendilist kasvu ehk sama mis jaanuaris.
Maksu- ja tolliamet (MTA) palub maamaksu tasumisel arvestada, et pühade ajal pankadevahelised maksed ei liigu; selleks, et tasuda maamaks 2. aprilliks, tuleb pankadevahelise makse puhul teha ülekanne neljapäeva ennelõunal.
Swedbank prognoosib tänavu Baltikumi kiireimat majanduskasvu Eestile, samas kui Läti prognoosi langetas pank 4,2 protsendilt 3 protsendile.
Tagatisfondi nõukogu otsustas hüvitada Versobank AS-i klientide hoiused kuni 100 000 euro väärtuses.
Teisipäev, 27 Märts 2018 11:17

Mida hõlmab kinnisvara broneerimisleping?

Kinnisvara ostuprotsessis on tavapärane nii ostja kui müüja soov kindlustada paberil kavatsus tehing sõlmida, nimetades seda paberit broneerimislepinguks. Müüja soovib üldjuhul saada broneerimistasu, mis hiljem müügilepingu sõlmimisel arvestatakse ostuhinna hulka. Kui müügitehing toimub, siis broneerimislepingust probleeme üldjuhul ei teki. Kui müügitehing jääb aga ära, osutub broneerimisleping ja broneerimistasu suureks tüliõunaks.
FIE või OÜ! Mis on plussid ja miinused, kui rääkida tegutsemisest osaühinguna (OÜ) või füüsilisest isikust ettevõtjana (FIE)? Mis on muutunud aastate jooksul? Kellel on soovitatav olla FIE ning kelle jaoks on mõistlik see ettevõtlusvorm ümber registreerida OÜ-ks? Nõu annab Mamareti OÜ raamatupidaja Kairi Kiss.
President Kersti Kaljulaid kuulutas 26. märtsil välja sotsiaalhoolekande seaduse muudatused, millega luuakse õiguslik alus erinevatest riiklikest registritest 16–26-aastaste noorte kohta päringute tegemiseks, et läbisõelumise teel ehk automaatselt välja selgitada noored, kes võivad vajada abi.
Kuressaare kultuurikeskuses toimub 27. märtsil kell 10-13 Saaremaa töö- ja karjäärimess, kus tuleb pakkumisele ligi 100 ametikohta.
Värske Swedbanki tööstusettevõtete uuring näitas, et ootused alanud aastale on positiivsed – 85% ettevõtetest prognoosib kasumlikkuse suurenemist või samaks jäämist. Käibe kasvu planeerib tööstuses seitse ettevõtet kümnest.