Majandus ja äri
26. märtsil tegevusloa kaotanud Versobanki juhatuse esimehe Aivo Adamsoni sõnul alustas panga uus juhtkond panga ümberkujundamist seadustele vastavaks, mistõttu oleks finantsinspektsioon ja Euroopa Keskpank võinud juhtkonnale selleks ka võimaluse anda.
Eesti Panga asepresidendi Madis Mülleri sõnul on Versobanki sulgemisel väike mõju Eesti majandusele.
Tagatisfondi juhi Riin Heinaste sõnul on tagatisfondis vahendeid 231 miljonit eurot ja kuivõrd hinnanguliselt on tagatud hoiuseid Versobankis vähem kui 100 miljoni euro ulatuses, on tagatisfondis tagatud hoiuste hüvitamiseks vahendid olemas.
26. märtsil koostöös Euroopa Keskpangaga (ECB) Versobanki tegevusloa rahapesule viidates tühistanud Eesti finantsinspektsiooni teatel otsustab samuti rahapesuga tegelenud Danske panga tegevusloa osas Taani finantsinspektsioon.
Möödunud aastal olid Euroopa Liidu (EL) suurimad kaubanduspartnerid jätkuvalt 16,9 protsendiga USA ja 15,3 protsendiga Hiina.
Viimasel ajal on tarbijail seoses sideteenustega tõusetunud küsimusi, millises mahus võib ettevõtja esitada tarbijale arve, kui tarbija on lõpetanud teenuse kasutamiseks sõlmitud lepingu või vahetanud teenuspaketti. Tarbijakaitseamet juhib tähelepanu, et arve koostamisel tuleb järgida proportsionaalsuse põhimõtet.
Eesti Rahvusraamatukogu suures saalis toimub 27. märtsil traditsiooniline Tallinna tarbijaõiguste päev, kus tutvustatakse tarbijaõiguse ja kaubanduse valdkonna kõige aktuaalsemaid teemasid ning seadusemuudatusi.
Käesoleva aasta esimeses ja teises kvartalis võib oodata euroala majanduskasvuks 0,6 protsenti, teatasid instituudid Ifo, Kof ja Istat.
Esmaspäev, 26 Märts 2018 13:24

Loome töökohti pealinnast kaugemale

Paljud inimesed teevad rahvusvahelist tööd üle mitme riigi piiri. Kui suur osa ettevõtetest mõtleb aga sellele, et tööd saaks teha ka Eesti eri linnades ja töötajatel oleks võimalik valida elukoht pigem perekonna ja isikliku soovi kui karjäärivõimaluste järgi?
Töötan puiduettevõttes, kus teen tööd erinevatel pinkidel (press, höövelpink, saag jne). Tööd tehes seisan betoonpõrandal. Õhus on pidevalt väga palju tolmu, nii et tööpäeva lõpuks on õhk juba täitsa paks sellest. Tööandja pole meile andnud ei tööriideid ega tööjalanõusid. Kas mul on õigus neid küsida ja saada? Kas ka teised töötajad peaksid saama tööandja poolt tööriided ja tööjalatsid?

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255