Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 26 November 2018
Kas ma saan õigesti aru, et seoses töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muudatuste jõustumisega järgmisel aastal, ei tule enam kõiki töötajaid tervisekontrolli saata? Tervisekontrolli tuleb saata ainult need töötajad, kelle kohta tööandja riskianalüüsis nii otsustab. Näiteks ei pea tervisekontrolli saatma kõiki ehitusfirmas töötavaid töötajaid?
SEB majandusanalüütiku Mihkel Nestori sõnul näitab väljastatud ehituslubade vähenev arv seda, et lähitulevikus on oodata ehitusturu olulist aeglustumist.
Itaalia asepeaminister Luigi Di Maio teatas 26. novembril, et on avatud võimalusele riigieelarve puudujääki vähendada.
Eesti ja Läti elanikud peavad kõige usaldusväärsemaks autentimisvahendiks ID-kaarti, selgub SK ID Solutionsi poolt neljas riigis korraldatud uuringust.
Esmaspäev, 26 November 2018 13:25

Kuue kuu Euribor püsis -0,257 protsendil

Kuue kuu Euribor püsis reedel -0,257 protsendil.
Esmaspäev, 26 November 2018 13:13

Hooneehitustööde kasv on aeglustumas

Ehitusmahtude nõrgema kasvunumbri taga hooneehitustööde kasvu aeglustumine
Esmaspäev, 26 November 2018 10:57

Milliste vaidlustega tegeleb Eestis vahekohus?

•    Milliste vaidlustega tegeleb Eestis vahekohus ja kuidas tuleb esitada sellisesse kohtusse avaldus?
Balti riikide võrdluses soosivad välistööjõu värbamist kõige rohkem Eesti ja Leedu suurettevõtted, kellest ligi kolmandikul on selge plaan välismaa töötajate kaasamiseks, selgub SEB uuringust.
Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel, Järva Tarbijate Ühistu juht Tõnu Uibopuu ja SA Koeru Hooldekeskus juht Terje Teder allkirjastasid koostööleppe.
Kokku 55 000 inimest on tänavu üheksa kuu kokkuvõttes kasutanud maksuvaba tulu ettenähtust üheskoos 9 miljoni euro võrra rohkem ning neil võib tuleval aastal tekkida kohustus tulumaksu juurde maksta, vahendas ERR.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference