Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Reede, 26 Oktoober 2018
Maksu- ja tolliameti (MTA) andmetel laenasid tänavu kolmandas kvartalis 122 Eestis tegutsevat rahvusvahelist ettevõtet riigist välja 65 miljonit eurot.
Reede, 26 Oktoober 2018 15:26

Sisserändekvoot läheb ajalukku

Tööeas inimeste arv väheneb järgmise kümne aasta jooksul 30 000 võrra – seda on sama palju kui Kuressaares ja Viljandis elanikke kokku. Kahe linna jagu rahvast kõigest kümne aastaga ... Ja juba praegu kurdavad ettevõtjad tööjõu nappuse üle. Seda oludes, kus inimeste tööturul osalemise aktiivsus on läbi aegade suurim, sealjuures euroala suurim, ja tööjõud pole veel õieti kahanema hakanudki.
Reede, 26 Oktoober 2018 12:23

Adams näeb Reinsalu plaanis riigivargust

Erakonna Isamaa liikmest justiitsministri Urmas Reinsalu plaan luua sihtasutus Riigiõiguse Instituut, mis peaks 2019. aasta riigieelarvest saama 300 000 eurot, meenutab riigivargust, leiab Vabaerakonna poliitik Jüri Adams.
SEB pank avas mobiilirakenduse ka äriklientidele, kuna üha enam ärikliente sisenevad internetipanka läbi nutiseadme.
Põhjamaade Ministrite Nõukogu hinnangul peaksid Eesti ettevõtted olema avatud juhtimis- ja organisatsioonikultuuri muutustele, et jõuda elatustasemelt samale pulgale Põhjala riikidega.

Valitsussektori kulud on kasvanud kiiremini kui majanduses juurdeloodud väärtus

Eesti IKT- ehk info- ja kommunikatsioonitehnoloogia klaster koos oma partner-ettevõtetega asub edendama Aafrika riikide e-valitsemise alast võimekust, mil on potentsiaali panustada ka riikide arengusse.
Reede, 26 Oktoober 2018 09:22

Itaalia ei ole EL-i jaoks probleem?

Itaalia rahandusminister Giovanni Tria ütles 25. oktoobril, et Itaalia ei ole Euroopa Liidu jaoks probleem, ja lisas, et Itaalia uus eelarvestrateegia võib ühendusele kasuks tulla.
Ettevõtluskõrgkooli Mainor õigusõppejõu Janus Paurmani hinnangul muutis viimane tulumaksureform ümbrikupalga saamise niivõrd ahvatlevaks, et nüüd küsivad seda töötajad juba ise.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference