Saata printerisse

Algas avalik konkurss MKM-i energeetika asekantsleri leidmiseks

Riigisekretär kuulutas välja avaliku konkursi majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) energeetika asekantsleri ametikoha täitmiseks. Sobival kandidaadil on magistrikraad või sellega võrdsustatud kvalifikatsioon, vähemalt kolmeaastane organisatsiooni või suure struktuuriüksuse juhtimiskogemus, inglise keele oskus vähemalt C1 tasemel ning kompetentsid vastavalt avaliku teenistuse tippjuhtide kompetentsimudelile.

Eelistatud on kandidaat, kellel on väga hea ülevaade energeetika valdkonnast ning selle suundumustest nii Eestis, Euroopa Liidus kui ka maailmas, energeetika valdkonnas töötamise kogemus ning avalikus ja erasektoris töötamise kogemus.

Avaliku teenistuse tippjuhi teenistustähtaeg on viis aastat. Kandidaadil peab olema riigisaladusele juurdepääsu luba või valmisolek seda taotleda.

Motiveeritud avaldus, elulookirjeldus, tunnistus või diplomi koopia hariduse kohta ning essee teemal "Minu lahendused Eesti energeetika ja maavarade valdkondade suurimatele väljakutsetele" tuleb esitada tippjuhtide valikukomisjonile hiljemalt 21. jaanuaril.