Saata printerisse

Avalike teenuste arendamise taotlusvoor 2018

Avatud taotlusvoor „Avalike teenuste arendamine info- ja kommunikatsioonitehnoloogia võimaluste abil“ 8.–22.10.2018

 


Eesmärk
Pakkuda avalikke teenuseid kättesaadavalt, ühtselt, kasutajakeskselt ja nutikalt, et saavutada avalike teenuste ümberkorraldamine info- ja kommunikatsioonitehnoloogia abil nii, et oleks saavutatav majanduslik tõhusus ja läbi selle suureneks asutuste ja valitsustasandite vaheline koostöö avalike teenuste osutamisel.
Taotlusvooru projektide oodatav tulemus:
   hulk avalikke teenuseid on muudetud tõhusamaks ja kujundatud ühtseks tervikuks IKT abil ning projektide elluviimise tulemusel peavad teenused olema kõikidele kasutajagruppidele paremini ligipääsetavad.

 Taotlejad

Toetust võivad taotleda:

  • põhiseaduslikud institutsioonid,
  • kohaliku omavalitsuse üksused ja nende hallatavad asutused,
  • kohalike omavalitsuste liidud,
  • avalikku teenust osutavad mittetulundusühingud,
  • avalikku teenust osutavad sihtasutused,
  • avalik-õiguslikud juriidilised isikud.



Maksumus
Taotlusvooru kogumaht on 2 000 000 eurot.
Maksimaalne toetus ühe projekti kohta on 500 000 eurot abikõlblike kulude katteks.
Projekti toetuse määr on:
 põhiseaduslikel institutsioonidel 85% Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest ja 15% riiklikust kaasfinantseeringust;
 kohaliku omavalitsuse üksustel ja nende hallatavad asutustel, kohalike omavalitsuste liitudel, mittetulundusühingutel, sihtasutustel ja avalik-õiguslikel juriidilistel isikutel 85% Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest ning toetuse saaja kohustuslik omafinantseering on 15%.


Taotluste esitamine

Taotlusi saab esitada 8.–22.10.2018 taotlusvooru „Avalike teenuste arendamine IKT võimaluste abil 2018/2“ struktuuritoetuse registri e-keskkonnas etoetus.struktuurifondid.ee.

Taotluse ettevalmistamisel ja esitamisel tuleb lähtuda majandus- ja taristuministri 15. aprilli 2015. a määrusest nr 31 „Avalike teenuste pakkumise arendamiseks toetuse andmise tingimused ja kord”.

Küsimuste korral kirjutage meiliaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..">See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..