18.09.2018 Teisipäev

Transpordikulude erisoodustusest vabastamine läbis esimese lugemise

Tulumaksuseaduse täiendamise eelnõu läbis riigikogus esimese lugemise, eelnõu kohaselt ei loeta edaspidi erisoodustuseks tööandja kulutusi töötajate tööle- ja kojusõidu ühistranspordi pileti hinna hüvitamiseks.

Esimesel lugemisel ükski opositsiooniliige eelnõu vastu sõna ei võtnud. Muudatusettepanekute tähtajaks määrati 2. oktoober.

Maaelukomisjon arutas ühistranspordi pileti hinna ja erisoodustuse temaatikat oma istungitel 2018. aasta 5. märtsil, 15. aprillil ja 28. mail. Komisjoni 4. juuni istungil otsustati algatada vastav seaduseelnõu ning 10. septembri komisjoni koosoleku otsusega saateti eelnõu riigikogusse esimesele lugemisele.

Eelnõu on välja töötatud maaelukomisjonis. Eelnõuga tehtava muudatuse mõjude hindamiseks on küsitud arvamust rahandusministeeriumist, Eesti Tööandjate Keskliidult ja Eesti Kaubandus-Tööstuskojalt.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference