27.06.2018 Kolmapäev

Uber ja Tallink Takso alustavad Tallinnas koostööd

Transpordiettevõtted Uber ja Tallink Takso alustavad Tallinnas koostööd ning ettevõtte kaubamärgi Takso24 juhid hakkavad sõiduteenust pakkuma ka Uberi platvormil.

"Juba pikka aega on Uberi visiooniks olnud olemasolevate autode otstarbekam kasutamine. See koostöö aitab suurepäraselt kaasa meie eesmärgi saavutamisele. Sõidujagajatele on pakkuda suurem valik autosid, seega on nende ooteaeg lühem, sealjuures saavad oma aega paremini ära kasutada Takso24 autojuhid, kellel parajasti kliente ei ole," ütles Uber Baltikumi tegevjuht Enn Metsar pressiteate vahendusel.

Takso24 autod lisatakse UberX teenuse juurde, seega ei pea sõidu tellija muutma oma mobiilirakenduses midagi. Samuti jäävad samaks hinnad, olenemata tellitud auto tüübist.

"Uberi kaudu jõuavad meie brändi kõrged standardid ja usaldusväärsus uudsele online-platvormile. See võimalus loob uusi lahendusi, kuidas saaksime kasutada oma autosid veelgi mõistlikumalt. Autojuhid saavad kasutada oma aega optimaalselt, teenides vabadel hetkedel lisaraha. Sealjuures jääb nende endi otsustada, kas ja millal nad soovivad olla Uberi äpis kättesaadavad ning sõidu tellimusi vastu võtta. Sel viisil pakub taoline koostöö meie autojuhtidele lisavõimalusi," ütles Tallink Takso juhatuse liige Tõnu Uusmaa.

Metsari sõnul on teenuste koostöö märk uue transpordiseaduse edukusest. "Uus ühistranspordiseadus lõi raamistiku sõidujagamisele, kuid avas ühtlasi võimaluse traditsioonilistel taksodel kasutada online-platvormi hüvesid. See on taaskord Eesti võimalus olla eeskujuks teistele Euroopa riikidele ja pakkuda konkreetseid lahendusi pidevalt suurenevale nõudlusele transpordisektoris," lisas ta.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference