20.07.2016 Kolmapäev

Uber tahab juhte virtuaalselt tuvastama hakata juba sel aastal

Uber Eesti loodab koostöös virtuaalse isikutuvastamise teenusega Veriff käivitada juba sel aastal lahenduse, mis võimaldab Uberi juhte dokumendi ja veebikaamera abil tuvastada ja nende taustakontrolli tõhustada.

Uber Eesti juht Enn Metsar ütles, et koostöö Veriffiga võimaldab  lihtsustada sõidukijuhiks registreerimist
Uber Eesti juht Enn Metsar ütles, et koostöö Veriffiga võimaldab lihtsustada sõidukijuhiks registreerimist Foto: PM

Uber Eesti juht Enn Metsar ütles BNS-ile, et koostöö Veriffiga teenib kahte eesmärki. "Esiteks on platvormi turvalisuse hoidmine. Juhtide taustakontroll on aeganõudev töö. Veriff võimaldab neid protsesse osaliselt automatiseerida ilma kvaliteedis kaotamata," rääkis ta. Teine eesmärk on lihtsustada sõidukijuhiks registreerimist.

"Oleme hetkel katsetamas lahendust, mis aitab meil neid eesmärke saavutada. Loodame koostöös Veriffiga toimiva lahenduseni jõuda käesoleval aastal. Eduka koostöö korral näeme võimalust koostöö jätkamiseks ka Eestist väljaspool," lisas Metsar.

Veriff on lepingu sõlminud ka e-kaubandusettevõttega Hansapost, mis võimaldab kauplusel klienti paremini identifitseerida ja tausta kontrollida.

Lisaks teeb Veriff koostööd siseministeeriumi ja erinevate elektrooniliste registritega. Uus teenus aitab tuvastada isikusamasust isikut tõendava dokumendiga arvutikaamera ees, mis võimaldab nii residentidel kui e-residentidel avada Eestis pangakontot, hoiustada või alustada ärisuhet distantsilt ise füüsiliselt pangakontorit külastamata.

Veriffi investoriteks on Mobi Solutions eesotsas Rain Rannu ja Linnar Viigiga ning Inbanki tütarettevõte Inbank Technologies.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255