Õigus
Euroopa väärtpaberiturujärelevalve (ESMA) leidis, et kuue riigi järelevalveametite, nende seas Eesti finantsinspektsiooni töös on puudujääke ja need peavad parendama investeerimisfondide järelevalvet seoses tõhusa portfellihalduse meetmetega.
Euroopa Liidus (EL) oli töötuse määr juunis 6,9 protsenti, mis on madalaim tase alates 2008. aasta maikuust.
Omniva kaubamärki kasutava Eesti Post AS-i pakiäri kasvas tänavu esimesel poolaastal Baltikumis 20 protsenti ning Eestis osutatav postiteenus kasvas 2 protsenti; kontserni äritulu kokku langes mullusega võrreldes Venemaa turu järsu kadumise tõttu aga 2 protsenti.
Euroopa Väärtpaberiturujärelevalve (ESMA) algatusel rakenduvad 1. augustist tuletistehingute puhul ajutised piirangud, mis aitavad investeerimisühingu Admiral Markets juhatuse liikme Dmitry Kuravkini hinnangul korrastada investeerimistoodete turgu ning suurendavad jaeinvestorite kaitset.
RUP.ee portaali lisandub pidevalt artikleid ja uudiseid. Iga kuu koostatav TOP 5 aitab orienteeruda selles infovoolus ja teha kiiresti kindlaks veebilehe kasutajate seas kõige populaarsemad artiklid.
Kolmapäev, 01 August 2018 10:52

SEB avas uuenenud investeerimiskeskkonna

SEB avas internetipangas uuenenud keskkonna aktsiatesse ja börsil kaubeldavatesse fondidesse (ETF) investeerimiseks.
Riigiprokuratuur alustas teisipäeva hommikul kriminaaluurimist Danske Bankiga seotud võimaliku rahapesu asjus.
Iga euro tegevuspõhises riigieelarves on seostatud konkreetse elanikele või asutustele pakutava teenusega. Nii saame rohkem esile tõsta inimeste vajaduste täitmist ja tagada paremate teenuste osutamist. See aitab ka valitsusel paremini saavutada endale seatud eesmärke, kuidas Eesti elu paremaks muuta. Tegu on kogu maailmas silmapaistva innovatsiooniga avalikus sektoris, mille suurimad kasusaajad on Eesti elanikud.
Benu Apteek taasavas apteegi läbi frantsiisi kasutava partnerapteegi Türi Konsumis ning Benu Apteegi emafirma Tamro Eesti tegevjuhi Janno Kure sõnul saab see olema tüüplahendus apteekide omandireformi elluviimisel.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255