Ühiskond
Kaubanduskoda tegi mitmeid ettepanekuid rahandusministeeriumile tagamaks, et plaanitavad investeerimisfondide seadusemuudatused mõjutaksid positiivselt pensionifondide investeeringuid Eesti majandusse.
Eestis on pankrotimenetluse suureks probleemiks kujunenud raugemiste suur arvukus. Kui tavajuhtumil lõppeb pankrotimenetlus pärast võlgniku vara jagamist, siis raugemine on pankrotimenetluse erakorraline lõpetamine. Pankrotimenetlus lõpetatakse raugemise tõttu siis, kui võlgnikul ei jätku raha pankrotimenetluse kulude katteks, vara ei ole võimalik tagasi võita või nõudeid ei saa esitada ka oma kohustusi rikkunud juhtorgani liikmete vastu. Lihtsustatult – menetlus lõpetatakse raugemise tõttu, kui võlgnik on varast tühi.
Eesti Maksumaksjate Liidu hinnangul on riigi aktsiisipoliitika tulemusel kasvanud nii piirikaubandus kui ka varimajandus.
Vastu võetud 02.05.2018
Täna avaldatud Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) varimajanduse uuringu tulemuste järgi kasvas ümbrikupalga saajate arv aastaga 8 protsendilt 13 protsendini.
Neljapäev, 21 Juuni 2018 13:48

22. juunil on lühendatud tööpäev

Võidupüha langeb laupäevale, 23. juunile, sellele eelnev tööpäev on kolme tunni võrra lühem. Riigipühal töötatud tundide eest tuleb aga maksta töötajale kahekordset töötasu.
Valitsus ei toetanud 21. juunil Reformierakonna algatatud kodakondsuse seaduse muutmise seaduse eelnõu, mille eesmärk on võimaldada sünnijärgsetele kodanikele mitmikkodakondsust juhul, kui selles riigis on ajalooline Eesti kogukond või kui vastav riik on sõlminud Eestiga mitme kodakondsuse tunnustamise kokkuleppe.
Valitsus kiitis 21. juunil heaks avaliku teabe seaduse muutmise seaduse eelnõu, mille järgi võetakse riigisisesesse õigusesse üle avaliku sektori asutuste veebisaitide ja mobiilirakenduste ligipääsetavuse direktiiv.
Arenguseire Keskuse tellitud uuringust selgub, et järgmise paarikümne aasta jooksul tööealine elanikkond küll väheneb, kuid kuna inimesed osalevad tööturul üha aktiivsemalt, jääb töötavate inimeste osakaal võrreldes ülalpeetavatega samaks või isegi paraneb.
Neljapäev, 21 Juuni 2018 10:57

Tulevik on teie kätes

Kõigil meist ei vea niipalju, et tahaksime ja saaksime kuni surmani teha huvitavat tööd. Seetõttu peame lootma, et vanaduspõlves saame hakkama riigi pensioni või enda kogutud rahaga, muidu peame oma lastele koormaks jääma.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255