Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 11 Juuni 2018

Rahandusministeerium on ette valmistanud eelnõu, mille kohaselt tuleb tööandjal kanda töötamise registrisse iga töötaja ametinimetus, töökoha asukoht ning tööaja määr. Eesti Kaubandus-tööstuskoda teeb kokkuvõtte olulisematest muudatustest, sellest, keda need mõjutavad ja mis on muudatuste eesmärk.

Riigikogu sotsiaalkomisjon arutas 11. juunil töötavate, kuid ravikindlustuseta inimeste probleemi, kuulates ära haigekassa, maksu- ja tolliameti, rahandusministeeriumi ning sotsiaalministeeriumi esindajad.
Esmaspäev, 11 Juuni 2018 14:32

Registreeritud töötute arv maikuus vähenes

Mais vähenes registreeritud töötute arv võrreldes eelmise kuuga 6% võrra. Kuu lõpus oli töötuna registreeritud 29 779 inimest, mis moodustab 16-aastasest kuni pensioniealisest tööjõust 4,6%. Vähenenud töövõimega inimesi oli nende hulgas 9623 ehk 32%.
Justiitsministeeriumi eestvedamisel on valminud õiguspoliitika põhialuste eelnõu, milles pannakse paika üldised õigusloome suunad aastani 2030. Kaubanduskoja hinnangul ei ole õigusloome kvaliteedi parandamiseks vaja kehtestada uusi põhimõtteid, vaid ametnikud ja poliitikud peavad hakkama igapäevaselt järgima juba olemasolevaid hea õigusloome põhimõtteid.
  • Jooksevkonto viitab varasemast aktiivsemale investeerimistegevusele
  • Majanduse põhinäitajaid moonutavad üksikud suured tehingud
  • Majanduse välismaalt rahastamise osas suuri muutusi ei toimunud
Esmaspäev, 11 Juuni 2018 12:40

Maikuus kergitasid hindu mootorikütused

  • Võrreldes möödunud aasta maikuuga kallinesid enim energiakaubad: mootorikütused, elekter ja tahked kütused 
  • Toiduainete hinnakasv on aeglustumas, ehkki visalt
  • Hinnakasvu üleüldine aeglustumine, mis algas eelmise aasta lõpus, on siiski jätkunud
Esmaspäev, 11 Juuni 2018 12:13

Ardo Hansson: temperatuur on juba liiga kõrge

Eesti Panga president Ardo Hansson rääkis ajalehele Sakala Eesti ja euroala majandusest, sealhulgas Itaalia olukorrast. Intervjueeris ajalehe Sakala peatoimetaja Hans Väre.
Kas kuskil on kindlaks määratud, kui palju ja kui raskeid asju alaealine tööl tõsta tohib?
Mikro- ja väikeettevõtjate põllumajandustoodete töötlemise ning turustamise investeeringutoetus on Eesti maaelu arengukava 2014–2020 meetme 4 „Investeeringud materiaalsesse varasse“ alaliik. Meetme üldiseks eesmärgiks on Euroopa Liidu toimimise lepingu I lisaga hõlmatud põllumajandustoodetele (välja arvatud kalandustooted) lisandväärtuse andmine.
Euroopa Liidu telekommunikatsiooniministrid leppisid 8. juunil Luxembourgis kokku sammudes küberturvalisuse suurendamiseks.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference