Õigus
LHV avas eile õhtul Ühendkuningriigi filiaali. Avamisel peetud paneeldiskussioonis tõdeti, et Londonis tasub finantsettevõtetel kindlasti ka pärast Brexitit kohal olla. Diskussiooni salvestus on n’htav LHV Youtube’i kanalis: https://www.youtube.com/watch?v=l7I1ScmQ1pg.
Riigikogu rahanduskomisjon toetab kõrge elektrikulude osakaaluga töötleva tööstuse ja infoalase tegevuse sektori ettevõtjatele soodsama elektri aktsiisimäära kehtestamist ja tegi ettepaneku saata seda langetav eelnõu esmalugemisele 4. aprilli istungile.
Teisipäev, 20 Märts 2018 15:08

Maksuhalduri tasuta koolitused aprillis 2018

Maksu- ja tolliamet ootab aprillis 2018 huvilisi tasuta koolitusele:
Läti pangad peaksid poole aasta jooksul lõpetama äri tegemise niinimetatud varifirmadega, mille kasusaajad pole tihti teada ja mida kasutatakse sageli rahapesuks, ütles Läti finants- ja kapitaliturgude komisjoni (FKTK) juht Pēters Putniņš usutluses LNT telekanalile.
Eelmise aasta teisel poolaastal oli maksehäiretega 2940 ettevõtet ehk 3,3 protsenti aktiivsetest ettevõtetest ning maksehäiretega ettevõtete arv on kuue kuuga suurenenud veerandi võrra, selgub Creditinfo Eesti AS uuringust.
Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsleri Dmitri Jegorovi sõnul pole Eesti e-residentsuse programm sobilik maksudest kõrvalehoidjatele.
Eelmise aasta lõpu seisuga kasvas II samba fondide maht 3,63 miljardi euroni. Eesti investeeringute kogumaht kasvas seejuures 385 miljoni euroni, mis moodustab II samba varade mahust 10,7%. Sellele lisandusid Eesti hoiused 147 miljoni euro väärtuses.
Eesti Energia alustas 20. märtsist elektrimüüki Soome kodutarbijatele; Soomest saab Eesti Energia jaoks viies turg, kus ettevõte elektrit müüb ning tootepakkumine keskendub Soomes digitaalsetele lahendustele.
Luminori värske majandusprognoosi kohaselt on Eesti käesoleva aasta majanduskasv 3,5 protsenti, mida toetab investeeringute ja eratarbimise mahtude taastumine ning soodne väliskeskkond.
Teisipäev, 20 Märts 2018 09:45

Välismaalaste seadus on muutmisel

Siseministeerium on saatnud kooskõlastusringile välismaalaste seaduse muudatuste väljatöötamiskavatsuse, millega muudetakse paindlikumaks nõudeid Eestis töötamiseks. Näiteks võimaldatakse välismaalasel vahetada tööandjat ilma uue elamisloa taotlemiseta ning lihtsustatakse töötukassa loa taotlemise menetlust. Lisaks nähakse ette peatöövõtja vastutus välismaalase ebaseadusliku töötamise puhul. Kaubanduskoda selgitab, mis on muudatuste eesmärk, mis on olulisemad muudatused ja keda need mõjutavad.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255