Maksud ja raamatupidamine

Riigikogu võttis kolmapäeval vastu tööturuteenuste ja -toetuste seaduse muudatused, mille alusel hakkab töövahenduse ja renditööjõu vahendamisega tegelevate ettevõtete üle edaspidi riiklikku järelevalvet teostama tööinspektsioon.

Erametsakeskuselt taotleti inventeerimistoetuseid 472 000 eurot ehk ligi kaks korda rohkem taotlusvooru eelarvest, mis oli 250 000 eurot. Metsa inventeerimise toetust makstakse metsamajandamiskava kokkupanemiseks vajalike inventeerimisandmete koostamise eest. Taotluse saab esitada metsaühistu oma liikmetele kuuluva metsamaa kohta, ütles Erametsakeskuse pressiesindaja Kertu Kekk.

Siseministeerium on saatnud kooskõlastusele eelnõu, millega soovib jagada tuleva aasta sisserände piirarvu poolaastate vahel kaheks.

Eesti Pank tunneb muret avaliku sektori ülikiire palgakasvu üle, mis ületab pea kahekordselt erasektori palgakasvu ning mis võib süvendada Eesti rahvusvahelise konkurentsivõime probleemi.

Riigikogu majanduskomisjon arutas tänasel istungil eelnõu, mis võimaldab kasutusele võtta mobiilsed kiiruskaamerad.

Eesti Raudtee allkirjastas järgnevaks aastaks Eesti Raudteelaste Ametiühinguga kollektiivlepingu, millega suurenevad osade töötajate palgad 5 protsenti.

Maksu- ja tolliameti (MTA) läbiviidud küsitlus näitab, et pooled maksuvaba tulu kasutamisest loobunud inimesed on teinud seda soovist saada soodustus kätte ühekorraga peale tulude deklareerimist.

Riigikohus kinnitas hiljuti üle põhimõtte, et isiku tegutsemist juhatuse liikmena on osanikel võimalik tagantjärele ka heaks kiita, isegi kui tema volitused on lõppenud.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference