Ühiskond

Euroopa Keskpank (ECB) langetas ebakindlusele viidates euroala tänavuse majanduse kasvuprognoosi 2 protsendilt 1,9 protsendile.

Vene keskpanga rahvusvaheline reserv kasvas möödunud nädalal 1,5 miljardi dollari võrra 463,6 miljardi dollarini, teatas riigi keskpank neljapäeval.
Eesti riigi ja Euroopa Liidu vahenditest toetas riik möödunud aastal ettevõtlust kokku 309 miljoni euroga, selgus valitsusele esitatud ning heaks kiidetud Eestis antud riigiabi ja vähese tähtsusega abi ülevaatest.
Neljapäev, 13 Detsember 2018 12:42

Kinnisvara kajastamine raamatupidamises

Otsustada, kas kajastada kinnisvara põhivara või kinnisvarainvesteeringuna, on sageli keerukas. Õigele valikule eelneb tihti pikem analüüs, kuna on vaja mõelda läbi kõik detailid ja leida ettevõtte jaoks pikemaajaliselt kõige sobilikum lahendus. Selles artiklis püüan vastata olulisematele küsimustele, mis raamatupidamises seoses kinnisvara kajastamisega enamasti esile kerkivad, kui lähtuda Eesti finantsaruandluse standardist.

Juurdepääs käesolevale materjalile on finants- ja õigusajakirja RUP tellijatel.

Neljapäev, 13 Detsember 2018 11:53

Valitsus kinnitas miinimumpalgaks 540 eurot

Valitsus kehtestas neljapäevasel istungil uuest aastast tunnitasu alammääraks 3,21 eurot ja miinimumpalgaks 540 eurot kuus.

Väike- ja keskmiste ettevõtjate esindusorganisatsioon EVEA saatis täna Riigikokku kandideerivatele erakondadele „Väikeettevõtjate memorandumi“, mis sisaldab soove ning ootusi ettevõtlus-, tööturu-, maaelupoliitika ja riigiga suhtlemise kohta, mida koheselt pärast valimisi asuda ellu viima.

Neljapäev, 13 Detsember 2018 09:07

Eestlased on rahaasjades leedukatest muretumad

Kantar Emori poolt läbiviidud uuringust selgus, et Eesti pered on rahaasjades leedukatest muretumad, viimaste seas on rohkem nii peresid, kes planeerivad oma kulutusi ette, kui ka neid, kes kardavad lähiaastatel oma finantsseisu halvenemist.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference