Ühiskond
Ettevõte on mittetulundusühingust spordiklubi (kuulub tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirja) sponsor ja soovib suurendada oma toetuse panust, võimaldades ühingul sponsorluse korras kasutada ainult ettevõtte töösõitudeks (maanteeametis) registreeritud sõiduautot ettevõtte töövälisel ajal. Klubi hakkab seda autot kasutama ka ainult oma klubi tegevusteks vajalikel eesmärkidel (klubi töös).
Eesti Juristide Liit koostöös Tallinna linnaga korraldab sel aastal viimase õigusapteegi 14. novembril Põhja-Tallinnas Stroomi Keskuse teise korruse aatriumis.
Neljapäev, 08 November 2018 15:09

Rooma: Euroopa Komisjoni sügisprognoos on väär

Itaalia rahandusministeeriumi teatel on Euroopa Komisjoni Itaalia kohta käiv sügisprognoos, kus ennustatakse riigile eelarvedefitsiidi suurt kasvamist, "tehniline eksimus".
Euroopa Komisjon jättis oma sügisprognoosis Eesti tänavuse majanduskasvu väljavaate muutmata 3,5 protsendi juurde, prognoosides kahel järgmisel aastal selle aeglustumist vastavalt 2,8 ja 2,6 protsendile.
SK ID Solutionsi arendatav autentimisrakendus Smart-ID sai juriidiliselt võrdväärseks omakäelise allkirjaga, teatas firma.
Maksu- ja tolliameti (MTA) töötajad külastasid oktoobris Raplamaa ehitusobjekte, metsandus- ja toitlustusettevõtteid, et tuvastada ümbrikupalga maksmist. Kontrollitud 45 ettevõttest on ümbrikupalga kahtlusega kaheksa.
  • Välisturistid kulutasid möödunud kvartalis Eestis hinnanguliselt 440 miljonit eurot
  • Soome turistide osakaal oli viimase kümnendi väikseim
  • Aasia riikidest Eestisse reisivate turistide arvu kasv on peatunud
  • Välismaareisidel kulutasid Eesti elanikud 2018. aasta kolmandas kvartalis hinnanguliselt 290 miljonit eurot
  • Üle kolmveerandi reisidest jäid Euroopa Liidu piiridesse
  • Eesti elanikud reisisid rohkem ja sihtkohas viibiti pikemat aega
  • Eestimaalaste reiside arv Soome kahanes, aga SRÜ riikidesse kasvas
Eesti väikelinnade elanikud tunnetavad töökaotuse ja tervise riske rohkem, selgub SEB Elukindlustuse kliendianalüüsist.
Soome turul äri laiendamiseks kuni 225 000 eurot kaasav autorenditeenus Autolevi plaanib lähiaastatel jõuda ka Rootsi ja Leedu turule.
Eesti majanduskasv püsib tänavu Swedbanki sügisese majandusprognoosi kohaselt 3,5 protsendil, sama prognoosisid panga analüütikud ka suvel.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference